Belépés

Akiket ajánlunk

Legfrisebb kommentek

Néhány szó (és kép) rólunk...

Üzletünk 2007-ben alakult és célul tűzte ki, hogy a mezőnyből egyéni arculatával, kedvező, rugalmas áraival és magas színvonalával tűnjön ki. Viszont 2010. májusában bezárt. Az üzlet fennállása alatt jócskán gyűjtött törzsvásárlókat, ismerősöket, barátokat, akiknek szeretnénk köszönetet mondani ezúton is!

Ilyenek voltunk...

alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt 

Miután az üzlet megszűnt, a szellemiségét meg akartuk őrizni, így bezártuk ebbe a honlapba. Így született a RedlinePC - Klub!

 

A RedlinePC - Klub egy baráti közösség találkozóhelye. Az oldal témája az informatika, elektronika és a mobil kommunikáció témakörei köré csoportosul.
 

A oldalon található írások a tagok saját szellemi termékei, más forrásból csak a forrás megjelölésével idézünk. Nem hírportál vagyunk, inkább szakmai blog, tudástár igyekszünk lenni. A "Blog" kategóriába kerülő írások szubjektív véleményeket tükröznek egyes termékekről, témákról, a "Cikkek" kategóriába az objektívebb hangvételű írásokat rendezzük.

 

Az oldalon a közösség tagjai ellenszolgáltatás nélkül segítenek egymásnak, és az olvasóknak tanácsaikkal a felmerülő kérdésekben.
 

Az olvasóknak lehetőségük van vendégként kérdezni egy témához kapcsolódóan a téma alatt.
 

Az oldalon lehet regisztrálni. A regisztrált tagok több szolgáltatást tudnak igénybe venni, mint a vendég olvasók. A bejelentkezés után elérhető plusz lehetőségek:

  • Használhatnak belső levelezést az oldalon.
  • Használhatnak Chat-et az oldalon a gyors kommunikációhoz.
  • A cikkek/írások alatt mindig saját névvel jelennek meg a kommentjeik.
  • Publikálhatnak az oldalon írásokat. Az írásokat csak formailag ellenőrizzük, tartalmilag azokért a szerző felel.

 

Reméljük, az oldalon töltött időt hasznosnak találod, és visszatérő látogatóként vagy tagként köszönthetünk az oldalunkon!

Napi Humor-Bit

- Apu hogyan kerültem én erre a világra?
- Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni, figyelj így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chat-szobában, majd találkoztak egy cyber-kávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észre vette, hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve.
Ekkor már késő volt CANCEL, ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak le OK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni.
Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyűt és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Maradék idő a letöltés befejezéséig 9 hónap...."

Oldalainkat 86 vendég és 0 tag böngészi