Belépés

Akiket ajánlunk

Legfrisebb kommentek

altVisszatértem Erdélyből, és sok szépet és jót láttam, de nem írom le, mert azt mind megtaláljátok az útikönyvekben meg kidobja a Google. Viszont sok személyes tapasztalatot szereztem sok mindenről, ezeket osztanám meg inkább.

 

Bővebben...

Üdv Emberek

Nem tudom, ki hogy van vele, de én szeretem, ha egy hardvert nem csak arra tudok felhasználni, amire konkrétan tervezték. És itt most nem arra gondolok, hogy ha billeg az asztal, a lába alá teszünk egy ramot. Sokkal inkább olyasmire, mint amiről most fogok írni.

Bővebben...

altÜdv Emberek!

Az Invitel volt olyan kedves, és felajánlotta, hogy két évre kölcsönadja a címben említett készüléket, némi pénzmag ellenében. Elsőre nem tűnt vonzónak az ajánlat, de később megnéztem róla a teszteket a Prohardveren, és máris kedvet kaptam a táblaPC birtoklásához. (Mobilaréna teszt, Videóteszt a PH!TVben)

Bővebben...

alt

Mint a címe is utal rá, nem ez lesz az egyetlen projekt, ami néhány LED-el és pár jól ismert, áramkörökben használatos elemmel kivitelezhető. Szeretnék minél több ilyet megosztani veletek, okosságok és hasznos tanácsokkal tarkítva. Kezdjük is el a legelsővel, akár kezdhetitek is megépíteni!

Bővebben...

Napi Humor-Bit

Olyan kocka vagy, hogy a tv-hez keresed a billenytűzetet.

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi