Belépés

Akiket ajánlunk

Legfrisebb kommentek

Az SSD-k árának mérsékelt zuhanása miatt szerintem sokan döntöttek úgy, hogy ideje a következő fokozatba kapcsolni. Ez asztali gépek esetében igen minimális módosítással megoldható. Mindössze egy beépítő keret szükséges, és egy 3,5"-os HDD helyére máris beköltözhet az új kedvenc. De mi a helyzet egy laptop esetében? Ha szeretnénk az SSD nyújtotta sebességélményt magunkkal vinni hordozható gépünkbe zárva!

 

Bővebben...

A címben megfogalmazott szavazás apropója személyes kíváncsiság. Mára szerencsére van pár főzött ROMunk, és mind elég jól használható. Ezért gondoltam, lemérem nemhivatalosan a népszerűségüket.

Kérek mindenkit, hogy csak egyszer szavazzon, hiszen pont ez a lényeg...

Szavazás a bővebben után! Rajta!

 

Bővebben...

altManapság már nem lepődünk meg, ha valaki laptopozik a vonaton, buszon, de a táblagépeket még azért megnézzük. Sokan állították szakmai oldalakon - még a megjelenésük előtt - hogy igazán semmire sem lesznek jók, nem fognak elterjedni szélesebb körben. Ez a jóslat nem igazán jött be. Szépen lassan az összes nagyobb gyártó jelentkezett a saját táblagépével, különféle méretben és felszereltségben. És a termék létrehozta a saját piacát. És ebbe a versenybe a "másik" gyümölcsös cég, a RIM is bekapcsolódott. Nézzük, mivel igyekszik kitűnni a BlackBerry PlayBook a táblagépek mezőnyből!

 

Bővebben...

altA címből már páran sejthetik, hogy miről van szó: A MobilArénás fórumban felvetettem, hogy ki mikorra tippeli első születendő gyermekem érkezési idejét. A felvetés tippáradatot indított el, így, ha már poénkodunk, vegyük komolyan magunkat: Íme ennek eredménye alább!

Az esemény lezárult :D Eredmények a "Bővebben" után.

 

 

Bővebben...

altA cím magáért beszél, a másik fórumon felvetődött a kérdés, és mivel elég sok kimerítő válasz érkezett, itt megmentem az eljövendő Slimeseknek, vagy azoknak, akik nem igazán tudják, mire is jó egy táblagép a mindennapi életben. Az eredeti felvetést köszönjük V.Stryker fórumtársnak.

Nézzük a válaszokat: 

 

 

Bővebben...

altAz a korosztály vagyok, akinek a Sebaj Tóbiás még jelent valamit. Már akkor is elbűvölt, hogy hogyan mozog a kis gyurmasztár a TVben. Mikor pedig megtudtam, hogy milyen technikával csinálják, még jobban felkeltette az érdeklődésemet. Főleg, mikor rájöttem, hogy ezt nem is lehetetlen otthon kivitelezni.
Csak egy kis hely, egy jó kamera, kézügyesség, türelem, és rengeteg idő kell hozzá.
Nos, ehhez egy a címben szereplő  webkamerát szereztem be magamnak a napokban.
 

Bővebben...

altAkik aktívan követik az eseményeket S7 Slim ügyben, azoknak ez már nem újdonság. Akik most kapcsolódnak be, azoknak elmondom, hogy korábban, ha szerettünk volna tokot beszerezni a féltve őrzött S7 Slimünkhöz, akkor annak forrása bizony a rizs hazája volt. Ezidáig. A héten ugyanis a hóval együtt kezdtek szállingózni az első S7 Slim tokok Szegedről. Bizony, egy honfitársunk készíti őket a két kezével. A minőségre garancia lehet, hogy az illető könyvkötőként keresi a mindennapi betevőt. Semmi import, 100% hazai levegővel teli borítékban érkezik.

  

Bővebben...

A napokban vásároltam pár dolgot a HEStore-ból (HobbyElektronika Webáruház) A nagy része a csomagnak nem túl izgalmas, konkrétan egy zsák kondenzátor, de volt benne érdekesség is: Egy Logaritmikus Stereo Kivezérlésjelző. Szép neve van. Akinek elsőre nem ugrana be, hogy mi is ez a cucc, rééégen, mikor még a zenék magnókazettákon voltak, minden valamire való dekknek vagy erősítőnek az elején volt egy LEDsor, ami a zene váltakozását jelezte felvillanásaival.

Bővebben...

altMost, hogy sikerült eladnom a HD5770-emet, úgy döntöttem, hogy beruházok egy ASUS 6950 2GB-os felsőkategóriás kártyára. Mint mindig, most sem volt másképp, mire oda jutottam, hogy rendelném,  fogad az üzenet: nincs raktáron! Már most hozzá teszem, hogy 1 hetet kellett volna várnom és az enyém lehet, de én türelmetlen voltam és végezetül a SAPPHIRE egyazon termékére esett a választásom.

  

Bővebben...

altEltelt egy hónap (azóta már több is :), most összegzem az eddigi tapasztalataimat a készülékkel. A cikk tartalmazza a cucc eddigi ismert hibáit, és a vele kapcsolatos gyakori kérdéseket, amik a MobilAréna! fórumban is gyakran előjönnek.  


A cikk utolsó frissítése: 2013. 06. 19. >> A letöltések újra elérhetők, fenti menüből, a LETÖLTÉSEK menüpont alatt egy helyen. A cikkben nem frissítem a linkeket külön-külön, mert ha változás van, könyebb egy helyen frissítenem :D
(hogy aki korábban olvasta, tudja, van-e benne újdonság...)

 

A témához kapcsolódó cikkek az oldalon:
- Ezen cikk előzménye: Huawei Ideos S7 Slim - Az új legjobb barátom!
- Amikor egy magyar könyvkötő tokot készítette a Slimhez: Kína túl messze van! avagy S7 Slim tok hazai készítésben
- Volt egy felvetés régebben a MA!-én, hogy tulajdonképpen: S7 Slim - Ki mire használ egy tabletet?!
A készülékkel kapcsolatos összes innen letölthető program, FW, egyéb segédlet már összegyüjtve található fent a LETÖLTÉSEK menüpontban !!!

Bővebben...

Napi Humor-Bit

- orosz internet szolgáltatót??
- Inter-NYET

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi