Belépés

Akiket ajánlunk

Legfrisebb kommentek

altManapság elég sokaknak van laptopja, netbookja. De sokan nem tudják, vagy nem gondolnak bele, hogy milyen alapvető különbségek vannak egy asztali számítógép és egy laptop között. És főleg, hogy a használat során mire kell fokozottan figyelni, ha azt szeretnénk, hogy a készülék sokáig olyan megbízhatóan működjön, mint amikor megvettük.

Természetesen a legfontosabb különbség, hogy a notebookok hordozhatóak, erre találták ki őket, ez nyilvánvaló. Viszont ebből adódóan elég sűrűn mozdulnak ki a számítógép-asztal békés, biztonságos közegéből. Nézzük, ez az egyszerű tény milyen káros hatásokat rejt magában

Bővebben...

altIrodai környezetben szinte mindenhol használják kisebb vagy nagyobb fajtáit. Nagyon hasznos kiegészítő készülék, mégsem igazán terjedt el az otthoni felhasználók körében. Nézzük meg, hogy hogyan is működik, miért is lenne hasznos minden számítógép mellé!

Bővebben...

  Manapság számos vírus terjeng az interneten és közel ugyanannyi megoldást kínálnak különböző cégek szoftverei. De valóban biztonságban tudhatjuk magunkat ezek használatával? Nézzük csak meg, hogy milyen vírus hogyan is árthat nekünk és hogyan tudjuk megelőzni az efajta támadásokat...

 

Bővebben...

altManapság az élet szinte minden kérdésére van válasz az interneten. Meghatározza az életünket és nélküle már nem lenne ez a világ ugyanaz. Nagyon hasznos és megkönnyíti a mindennapjainkat. 

Csak beütünk néhany szót a keresőbe, és máris okosabbak lettünk. De vajon igaz mindaz, amit kapunk válaszul? Hiteles információt találunk? Elhihetünk mindent, amit ismeretlen oldalakon írnak, igérnek? Vagy épp most törnek be a gépünkre, amíg jóhiszeműen telepítjük az igért ingyenes antivírus-programot? Van okunk kételkedni...

Bővebben...

altEz a kérdés (remélhetőleg) mindenkiben felmerül, aki játékra szeretne számítógépet venni. Másra kell figyelni ugyanis, ha a gépünket csak internetezésre, játékra illetve ha egyéb speciális feladatokra szánjuk. Fontos tudni, hogy melyik alkatrész mennyit számít a teljesítményhez (és az elvárásaink eléréséhez)

Nézzük, mire kell figyelnünk, ha a gépet játékra szeretnénk használni.

 

Figyelem: A cikknek nem célja, hogy KONKRÉT gépeket ajánljon, csak pár általános dologra hívja fel a figyelmet, hogy milyen feladatra milyen jellegű gép a megfelelő választás. Ha konkrét gép összerakásában van szükséged segítségre, akkor az iPon oldal gépösszerakó segédletét ajánlom! Ez a segédlet mindig aktuális alkatrészekkel és aktuális piaci árakkal dolgozik, ezért ajánlom jó szívvel.

Bővebben...

Napi Humor-Bit

- Mi az új 7 gombos számítógép-újraindítási billentyűkombináció?
- Ctrl+Alt+Del; Ctrl+Alt+Del; Reset

Oldalainkat 39 vendég és 0 tag böngészi